0700 20 223

за цялата страна

За нас

ЖИЛИЩНА СГРАДА ОВЧА КУПЕЛ

Детайли

ОБЕКТ: Жилищна сграда

АДРЕС: гр. София, Нов Български Университет и бул.Монтевидео

ИНВЕСТИТОР: ELITE Building Company и ELITE Project Group

ГОДИНА: 2020

Дейности